Gå til hovedinnhold
Alle samlingerRegnskap og eksport
Slik integrerer du Drifti mot ditt regnskap via Emonkey

Se hvordan du kan integrere Drifti mot f.eks. PowerOffice Go

Aksel Aune Hansen avatar
Skrevet av Aksel Aune Hansen
Oppdatert over en uke siden

Via vår samarbeidspartner Emonkey kan du koble Drifti mot ditt regnskapsprogram.

Dette vil være en enveis-integrasjon som overfører alle fakturaer som bilag til ditt regnskapsprogram som fakturajournal.

Ønsker du via regnskap å kunne purre på ubetalte fakturaer? Enkelte regnskapsprogram støtter kanskje ikke purring av bilag, og vi ber deg derfor kontakte din regnskapsleverandør for å undersøke om dette er mulig hos dem.

Merk: Timer vil ikke overføres

Foreløpig har vi en avtale med Emonkey om intregrasjon mot følgende regnskapssystemer

• Duett

• Fiken

• PowerOffice Go

• Unimicro

• Xledger

Tips: Vi har også direkteintegrasjon mot Tripletex for de som bruker dette.

For å aktivere integrasjon mot ditt regnskapsprogram, kan du kjøpe dette via Markedsplass i sidemenyen og velge ønsket regnskapsprogram.

Merk: Kundenummer i Drifti og ditt regnskapsprogram må samsvare. Uten at disse samsvarer, vil ikke integrasjonen fungere optimalt.

Vi jobber stadig med flere integrasjoner. Er det noen regnskapsprogrammer du skulle ønske vi var integrert mot? Send oss en e-post til support@drifti.no.