Alle samlingerRegnskap og eksport
Slik eksporterer du korrekt fakturajournal

Lær mer om uthenting av fakturajournal og de støttede formater for eksport

Melodi Filiz avatar
Skrevet av Melodi Filiz
Oppdatert over en uke siden

Ønsker du å eksportere fakturajournal fra systemet som kan lastes opp til ditt regnskapsprogram går du til Bedrift i sidemenyen og velger Eksport.

Velg ønsket periode og format - og trykk på Eksporter fakturajournal.

Tips! Benytter du Tripletex, PowerOffice GO eller Duett? Da kan du integrere Drifti mot ditt regnskapsprogram! Trykk på lenkene til ditt regnskapsprogram over!

Ved eksport av fakturajournal støttes følgende formater

• CSV

• Excel

• GBAT10

• Visma Business

CSV-formatet:
CSV står for «comma-separated values» eller kommaseparerte verdier. En CSV-fil er en tekstfil som lagrer tabelldata. Hver kolonne blir som navnet tilsier "separert" med komma mellom hvert informasjonselement, og brukes ved overføring av data mellom databaser.

Excel-formatet (.xlsx):
Excelformatet .xlsx er standard for regnearksdokumenter av nyere versjoner av Microsoft Excel, fra Office 2007.

GBAT10-formatet:
Dette formatet følger en et standard oppsett for innhold og struktur i dataene. De fleste regnskapsprogram støtter GBAT10-formatet og filen kan også åpnes i Excel dersom der er behov for tilpasning/endring.

Merk: Dersom fil skal importeres til Tripletex og du åpner filen før den er importert til Tripletex, kan det automatisk medføre endringer i filen. Hvis du likevel trenger å åpne filen må du manuelt kontrollere og rette endringene - og deretter eksportere som .csv-format.

Visma Business-formatet:
Dette formatet følger en et standard oppsett for innhold og struktur i dataene. Dette formatet er en .txt-fil og flere regnskapssystemer støtter import av dette formatet.

Oversikt over kompatible regnskapssystem ved eksport

Dersom du ikke finner ditt regnskapssystem i listen under, betyr ikke det nødvendigvis at vi ikke er kompatible. Det kan altså godt være at eksporten er kompatibel med regnskapssystemer utover de som er listet opp under. Trykk på hjelpknappen nede til høyre i Drifti, eller ring 22 22 22 12 hvis du har spørsmål angående eksporten eller om vi er kompatible med andre systemer.

Regnskapssystem

GBAT10

Visma Business

Integrasjon i Drifti

X

Ja

Visma Business

X

X

Ja

24sevenOffice

X

X

Kan bestilles

Zirius

X

X

Mamut

X

X*

Ja

Visma Global

X

Xledger (AR10)

X*

Kan bestilles

Visma eAccounting

Kan bestilles

Agro Økonomi

X*

Uni Micro Standard

X*

Kommer

Fiken

Kan bestilles

*Det kan være nødvendig å lage en konverteringsfil av fakturajournal før import i ditt regnskapssystem. Dette vil kunne påløpe ekstra kostnader fra regnskapsfører