Inklokken bij Eitjeopdevloer

Dit artikel legt uit hoe je kan inklokken met het kloksysteem van Eitje.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zodra Eitjeopdevloer geactiveerd is, kan er geklokt worden. Dit kan aan de hand van een vloercode: een unieke pincode van vijf cijfers. Deze code vinden teamleden in hun account. Lees hier waar. Admins en managers kunnen de vloercode van teamleden inzien in het profiel van een teamlid of op de Team pagina door onder 'Beheer kolommen' de kolom 'vloercode' aan te vinken.

Inklokken is heel eenvoudig. Op de tablet of computer in de zaak vul je de vloercode (persoonlijke ID) in.

Dan klik je bij het inklokken op 'Klok in' en bij het uitklokken op 'Klok uit'. Indien toegestaan in de instellingen kunnen teamleden bij het uitklokken aangeven hoeveel pauze ze hebben gehad en of ze een maaltijd hebben gegeten.