FAQ
Waarom krijgen mijn medewerkers geen uitnodiging?

Je hebt je teamleden uitgenodigd, maar ze krijgen geen mail? Lees hier hoe dat komt en hoe je dat kan oplossen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je begint met Eitje staat je account op 'Inrichtingsmodus'. Dit betekent dat je teamleden nog geen e-mails ontvangen (bijvoorbeeld om hun account te activeren of over geplande shifts).

Zodra je deze modus uitzet, zullen teamleden wel e-mails ontvangen en word je gevraagd of je hen een activatiemail wilt versturen. Ze ontvangen dan een mail met de uitnodiging om hun account te activeren.

Als je de inrichtingsmodus nog niet wilt uitzetten of nog slechts enkele teamleden wilt uitnodigen, kan je de mail ook via deze weg sturen. Ga naar de Team pagina, klik op het betreffende teamlid en dan onder 'Acties' op 'Activatiemail sturen'.

Het kan zijn dat die optie er niet meer tussenstaat, dat hoeft geen probleem te zijn. In principe hebben teamleden de uitnodiging niet nodig om Eitje te kunnen gebruiken. Ze kunnen hun account ook activeren zolang ze maar het e-mailadres gebruiken waarmee jij hen hebt toegevoegd in Eitje. Ze kunnen dan de app downloaden en daar klikken op 'Activeren' of ze kunnen het doen op de computer via: https://web.eitje.app/register