Käyttäjän lisääminen yritykseen

Kirjanpitäjän tunnuksilla voit luoda jo eTaskussa löytyvään asiakasyritykseen uudet käyttäjätunnukset.

Pekka Äijälä avatar
Tekijä: Pekka Äijälä
Päivitetty yli viikko sitten

Mistä on kyse?

Kun yrityksessä tulee henkilöstömuutoksia, niin eTaskuun voi tulla tarve lisätä uusia käyttäjätunnuksia

Miten se toimii?

Kirjanpitäjän tunnuksilla voit luoda jo eTaskussa löytyvään yritykseen uudet käyttäjätunnukset. Uusi käyttäjä saa sähköpostiinsa eTaskun käyttöönottoviestin ja linkin salasanan asettamiseksi. Mikäli hoidat tunnuksien luonnin asiakasyrityksen puolesta, niin huomioithan infota asiakasta, että laskutamme asiakasyritystä uusista luoduista lisäkäyttäjistä.

Miten luon uuden käyttäjätunnukset?

1. Siirry kyseisen asiakkaan asiakasasetuksiin klikkaamalla sinistä hammaspyörää TAI yläreunasta Asetukset → Asiakasasetukset

2. Valitse käyttäjät -välilehti

3. Syötä uuden käyttäjän tiedot

4. Kun tiedot ovat täytetty, niin valitse

Käyttäjälle lähtevä viesti näyttää tältä