Fyysinen ja virtuaalinen kortti

Voit tilata käyttöösi sekä fyysisiä että virtuaalisia kortteja. Tarkasta korttien ominaisuudet ja valitse käyttöösi sopivimmat kortit.

Petra Laisi avatar
Tekijä: Petra Laisi
Päivitetty yli viikko sitten

Yrityksen pääkäyttäjät pääsevät tilaamaan kortteja Myntin web-sovelluksen kautta. Käyttöön on mahdollista tilata sekä fyysisiä että virtuaalisia kortteja. Yhdelle käyttäjälle voi tilata yhden fyysisen kortin ja maksimissaan 20 virtuaalista korttia. Lisätietoja kortin tilaamisesta pääsee katsomaan täältä.

1. Fyysinen kortti

Yrityksen työntekijät voivat tuttuun tapaan tehdä fyysisellä kortilla hankintoja ja ostoja maksaen joko lähimaksulla (alle 50€ ostos) tai maksupäätteellä sirulla. Kortti toimitetaan kirjepostilla noin kahden viikon sisällä tilauksesta ja oletuksena kaikille käyttäjille yksittäisenä toimituksena yrityksen osoitteeseen. Tieto yrityksen osoitteesta siirtyy automaattisesti eTaskusta Myntiin, mutta osoitetta on mahdollista muuttaa tilausta tehdessä.

Kortti tulee käyttää ensimmäisen kerran maksupäätteellä sirua ja PIN-koodia käyttäen aktivoidaksesi kortin käyttöön. PIN-koodin voit katsoa Myntin mobiilisovelluksesta Kortit -välilehdeltä. Keskittämällä yrityksenne kulut kortille, pääsette eroon myös kulukorvattavista tositteista, eikä näihin tarvitse käyttää omaa rahaa / korttia. Voit myös lisätä fyysisen kortin puhelimesi maksutavaksi Google Payhin ja Apple Payhin.

2. Virtuaalinen kortti

Virtuaalikortti toimii kuten perinteinen maksukortti. Ainoa ero perinteiseen korttiin verrattuna on, että löydät sen lompakon sijaan maksusovelluksesta tai mobiililompakostasi. Virtuaalikortin tiedot salataan maksutapahtuman yhteydessä, joten maksat sen avulla turvallisesti niin sovelluksissa kuin kauppojen maksupäätteilläkin. Jokaisella virtuaalikortilla on oma korttinumero, CVC-koodi ja viimeinen voimassaolopäivä. Voit siis pitää ne täysin erillään pääasiallisesta maksukortistasi.

Virtuaalisia kortteja on mahdollista lisätä käyttöön Myntin web-sovelluksen kautta milloin tahansa. Virtuaalinen kortti voidaan lisätä erilaisiin palveluihin maksutavaksi, kuten Facebook, Google Ads, Spotify yms. Myös virtuaalinen kortti on mahdollista lisätä Google Payhin ja Apple Payhin.

Mikäli tarvitset nopeasti kortteja yrityksesi työntekijöille käyttöön, voit tilata virtuaaliset kortit heti käytettäväksi ja halutessasi myös fyysiset kortit näiden rinnalle.