Kyselyiden lisäasetuksia
Deaktivoi kysely poistamatta sitä

sulje kysely, paussi, älä näytä, deaktivoi

Jasmin Rajava avatar
Tekijä: Jasmin Rajava
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät ohjeet kyselyn deaktivoimiseen, eli siihen ei enää tule palautteita, mutta sinun ei tarvitse kokonaan poistaa kyselyä (kyselyn kokonaan poistaminen poistaa myös siihen tulleet vastaukset)

1. Mene Kerää-välilehdeltä Kyselyt-näkymään ja klikkaa kyselyä, jonka haluat sulkea

2. Jokaisen kysymyksen otsikon alla on liukusäädin, jossa voit asettaa kuinka monelle vastaajista kysely näytetään kohdasta % vastaajille näytetään kysymys (oletuksena tämä on asetettu 100%)

3. Klikkaa yksitellen jokaisen kysymyksen otsikkoa ja aseta otanta liukusäätimestä 0%

4. Lisää vielä kyselyn loppuun tervehdys jossa kerrot esimerkiksi että kysely on päättynyt. Tämä näkymä jää näkyviin jokaiselle joka vielä saattaa avata kyselyn esimerkiksi aiemmin toimitetun linkin kautta

5. Tallenna tekemäsi muutokset kun olet asettanut jokaisen kysymyksen otannan 0%  klikkaamalla kyselyeditorin oikeassa yläkulmassa olevaa tallennuspainiketta

Voit vielä esikatsella kyselyn varmistaaksesi, että olet tehnyt oikein haluamasi muutokset.