Analysoi
Feedbackly analytiikka realiajassa
Miten piilottaa kysymyksiä tulosnäkymästä?

piilota, kysymys

Kristian Stolt avatar
Tekijä: Kristian Stolt
Päivitetty yli viikko sitten

Saatat haluta piilottaa tiettyjä kysymyksiä kun esimerkiksi jaat tai tulostat palautteita.

Siirry "Hallintapanelissa" kohtaan "Analysoi" ja siitä kohtaan "Analytiikka"-näkymään.

Aloita valitsemalla suodattimet siirryttyäsi "Analytiikka"-näkymään ja selaa sivua kunnes pääset sen kysymyksen kohdalle jonka haluat piilottaa.

Klikkaa sitten kysymyksen kohdalla, oikeassa yläkulmassa olevaa silmä-kuvaketta.

Klikkauksen jälkeen valittu kysymys ja sen palautteet eivät enää näy sivulla.

Jos haluat saada piilotetun kysymyksen/kysymykset takaisin näkymään niin selaa sivua ylös ja suodattimien alla löytyy ilmoitus piilotetusta kysymyksestä/kysymyksistä. Tästä voit myös tarkistaa piilotetut kysymykset.

Klikkaa kysymyksen kohdalla ja saat sen takaisin näkyviin.