Analysoi
Suosikkinäkymien tallentaminen

tallenna näkymä, lataa, analysoi

Kristian Stolt avatar
Tekijä: Kristian Stolt
Päivitetty yli viikko sitten

Jos haluat nähdä nopeasti kyselyn tulokset samoilla suodattimilla, voit tallentaa haluamasi suosikkinäkymän Feedbacklyn Hallintapaneliin.

Alla ohjeet suosikkinäkymien tallentamiseen:

1. Siirry "Hallintapanelissa" kohtaan "Analysoi" ja siitä kohtaan "Analytiikka"-näkymään

2. Valitse mitä kyselyä haluat katsella ja mitä suodattimia käytetään. Paina sitten "Päivitä Näkymä" (käytettävissä olevat suodatinvaihtoehdot ovat sivun vasemmassa yläkulmassa)

3. Kun olet valinnut kyselyn ja suodattimet, jota haluat tallentaa näkymään, valitse "Asetukset"-otsikon alla "Toiminnot" ja klikkaa "Tallenna Näkymä"

4. Anna suosikkinäkymälle nimi jatkaaksesi "Tallenna Näkymä" -ikkunassa. Tee muut valinnat asetuksillesi halutulla tavalla

5. Kun haluat myöhemmin tarkastella aiemmin tallennettua näkymää, klikkaa "Toiminnot"-valikosta "Lataa Näkymä" ja valitse haluttu näkymä