Analysoi
Automaattinen viikkottainen raportti
Automaattisen viikkottaisen raportin tilaaminen

viikkoraportti, sähköposti raportti

Kristian Stolt avatar
Tekijä: Kristian Stolt
Päivitetty yli viikko sitten

Voit tilata tuloksien automaattisen viikottaisen raportin lähetyksen sähköpostiisi joka maanantai. Voit aktivoida viikottaisen raportin hallintapanelin "Käyttäjän Asetukset" -näkymästä.

"Käyttäjän Asetukset" -näkymästä löydät tietoa sähköpostiosoitteestasi sekä Feedbackly hallintapanelin kieliasetuksesta. Valitse "Tilaa viikottainen raportti annettuun sähköpostiin" ja klikkaa lopuksi "Tallenna".

Tallennuksen jälkeen raportointi on aktivoitu ja saat ensimmäisen raportin seuraavana maanantaina.

Huomaa että organisaation Ylläpitäjä ei voi asettaa viikkottaista raporttia päälle muille käyttjäille.

Mikäli et saanut viikottaista raporttia sähköpostiisi, ole yhteydessä meidän asiakastukeen support@feedbackly.com niin autamme asian kanssa.