Ongelmanratkaisu
Feedbackly palautelaitteen sovellus
Kyselyni ei toimi palautelaitteella ja Feedbackly sovellus lataa kyselyä jatkuvasti. Mitä teen?
Kyselyni ei toimi palautelaitteella ja Feedbackly sovellus lataa kyselyä jatkuvasti. Mitä teen?
Gustav Thomasson avatar
Tekijä: Gustav Thomasson
Päivitetty yli viikko sitten

Varmista ensin kirjautumalla Feedbacklyn taustahallintaan, että olet julkaissut kyselyn palautelaitteelle.

Voit tarkistaa tämän nopeasti siirtymällä vasemman reunan mittauspisteet-näkymään. Valitse tämän jälkeen yläpalkista palautelaitteet-välilehti.

Tarkista palautelaitteet- välilehdeltä, että (oikeassa) palautelaitteessa on aktiivinen kysely.

Jos Aktiivinen kysely -sarake on tyhjä, sinun on julkaistava kysely. Löydät tarkemmat ohjeet kyselyn julkaisuun täältä.

Huomaa: Jos olet julkaisut kyselyn oikeaan mittauspisteeseen ja sovellus näyttää edelleen latausnäyttöä, todennäköisesti kyseessä on verkko-ongelma ja palautelaite on käynnistettävä uudelleen verkkoyhteyden palauttamiseksi.

Voit tehdä tämän muutamalla eri tavalla:

• Jos sinulla on palautelaite: Pidä virtapainiketta ja kotipainiketta painettuna samanaikaisesti noin 10 sekunnin ajan, kunnes näyttö sammuu. Palautelaite käynnistyy tämän jälkeen automaattisesti ja voit avata Feedbackly sovelluksen uudelleen.

• Jos sinulla on palautelaite tai palautelaite jalustalla: Paina kotinäppäintä. Huomaa, että jos käytät Feedbacklyn palautelaitejalustaa, niin käytä klemmaria. Tämän jälkeen siirry mappiin "muut" ja avaa "asetukset" ja mene kohtaan "Yleiset". Valitse "Nollaa" ja tämän jälkeen "nollaa verkkoasetukset". Tämä kytkee palautelaitteen pois päältä ja takaisin päälle. Tämän jälkeen voit käynnistää Feedbackly sovelluksen uudelleen.

Huom! Jos sinulla on palautelaite ja applock päällä, niin sinun tulee ottaa johto pois seinästä ja odottaa noin 12h, jotta akku tyhjenee. Tämän jälkeen laita palautelaite uudelleen virtaan käynnistääksesi palautelaitteen uudelleen. Tarvittaessa kokeile eri pistokkeita, sillä voi olla että laite ei saa joistain pistokkeista tarpeeksi virtaa.