Miten käynnistää palautelaite uudelleen?

käynnistä uudellaan, virta

Jasmin Rajava avatar
Tekijä: Jasmin Rajava
Päivitetty yli viikko sitten

Jos sinun tulee käynnistää palautelaitteesi uudelleen, seuraa näitä vaiheita:

Voit tehdä tämän muutamalla eri tavalla:

A) Jos sinulla on palautelaite:

Vaihtoehto 1: Pidä virtapainiketta ja kotipainiketta painettuna samanaikaisesti noin 10 sekunnin ajan, kunnes näyttö sammuu. Palautelaite käynnistyy tämän jälkeen automaattisesti ja voit avata Feedbackly sovelluksen uudelleen.

Vaihtoehto 2: Pidä lukituspainiketta painettuna, kunnes näet vaihtoehdon ”Sammuta”. Siirrä "Liuku" vasemmalta oikealle laitteen virran katkaisemiseksi. Odota 15 sekuntia. Pidä lukituspainiketta painettuna uudelleen, kunnes Apple-logo tulee näkyviin. Avaa Feedbackly sovellus.

B) Jos sinulla on palautelaite tai palautelaite jalustalla:

Paina kotinäppäintä. Huomaa, että jos käytät Feedbacklyn palautelaitejalustaa, niin käytä klemmaria. Tämän jälkeen siirry mappiin "Muut" ja avaa "Asetukset" ja mene kohtaan "Yleiset". Valitse "Nollaa" ja tämän jälkeen "Nollaa Verkkoasetukset". Tämä kytkee palautelaitteen pois päältä ja takaisin päälle. Tämän jälkeen voit käynnistää Feedbackly sovelluksen uudelleen.

Huom! Jos sinulla on Feedbacklyn palautelaite ja laite on lukittu näyttämään kyselyä, niin sinun tulee ottaa johto pois seinästä ja odottaa noin 12h, jotta akku tyhjenee. Tämän jälkeen laita palautelaite uudelleen virtaan käynnistääksesi palautelaitteen uudelleen. Tarvittaessa kokeile jättää pois jatkojohtoja sillä ne saattavat vaikuttaa latauksen tehoon.