Kaikki kokoelmatAsetuksetLaskutus
Mistä löydän laskutustiedot?

Luottokorttiasiakkaat

Päivitetty yli viikko sitten

Kirjaudu sisään Feedbackly-taustahallintaan nähdäksesi laskuja.

1. Napsauta taustahallinnan vasemmalta puolelta Asetukset-välilehteä

2. Napsauta yläsarakkeesta Tilaus

Tästä näkymästä löydät nykyiset laskutustiedot ja voit päivittää ja muuttaa laskutustietojasi. Voit myös nähdä laskujesi nykyisen tilan.

Jos lasku on merkitty "OPEN", niin Feedbacklyn järjestelmä ei ole vielä rekisteröinyt maksuasi. Jos laskusi on merkitty "PAID", se on käsitelty.

3. Halutessasi voit ladata itsellesi laskun PDF muodossa napsauttamalla pientä asiakirjan näköistä kuvaketta.