Mistä löydän laitteen valtuutuskoodin (authorization code)

valtuutuskoodi, mittauspiste ID, äppi, pinkoodi

Päivitetty yli viikko sitten

1. Kirjaudu Feedbacklyn taustahallintaan

2. Siirry "Hallintapanelissa" kohtaan "Kerää" ja siitä kohtaan "Mittauspisteet"-näkymään

3. Valitse “Palautelaitteet”

4. Valitse se palautelaite, jonka valtuutuskoodia etsit ja klikkaa sen nimeä. Sivu aukeaa uuteen näkymään jossa löydät valtuutuskoodin mittauspisteen nimen alla.

Huomaa että jos "Aktiivinen Kysely" kenttä on tyhjä niin sinun tulee ensin julkaista kyselyn iPadiin, löydät askeleet täältä.

5. Tarkista "Valtuuskoodi" ja kirjoita tämä valtuuskoodi iPad palautelaitteeseen

Sekä