Asetukset
Organisaation asetukset
Olemassa olevien käyttäjien hallinta

käyttäjä, hallinta, kutsu, tiimi, käyttäjähallinta, rooli, käyttöoikeus, käyttäjärooli

Michaela Isaksson avatar
Tekijä: Michaela Isaksson
Päivitetty yli viikko sitten

1. Käyttäjänhallintaa käsitellään vasemmanpuoleisen hallintapaneelin "Asetukset"-välilehdellä.

2. Kun olet mennyt "Asetukset"-sivulle, valitse "Käyttäjähallinta". Täällä voit tarkastella organisaatiorakennettasi, löytää luettelon organisaatiosi käyttäjistä ja kutsua käyttäjiä myös tiimiin (lisätietoja tästä).

3. Napsauttamalla "Käyttäjät" ja sen jälkeen yhtä käyttäjän nimeä voit tarkastella käyttäjän oikeuksia, muokata roolia sekä tarvittaessa poistaa käyttäjän.

4. Klikkaa oikeassa laidassa olevaa "Lisää Tiimiin" kun haluat lisätä valitun käyttäjän toiseen tiimiin. Aseta rooli sekä tiimi ja klikkaa "Vahvista".

Huomaa että sähköpostikutsua ei lähetetä kun olemassa olevaa käyttäjää lisätään uuteen tiimiin. Ainoastaan uusille käyttäjille lähetetään kutsu.