Julkaise kyselyjä
Feedbackly-kyselyn lisääminen Intercomiin

Intercom, chat, chat kysely, vastauspohja

Päivitetty yli viikko sitten

Kyselyn lisääminen Intercomin chat-työkaluun on hyvä tapa kerätä palautetta esimerkiksi asiakastuen tai muista tarjoamistanne palveluiden laadusta. Kätevin tapa lähettää kyselyitä Intercomin chatin kautta on hyödyntämällä ns. macroja (tallennettuja vastauksia/vastauspohjia). Macrojen avulla jokainen tiimin jäsen voi lähettää kyselyn saateteksteineen vain parilla klikkauksella. Kyselyn lisääminen on helppoa ja nopeaa seuraamalla tämän artikkelin ohjeita.

1. Aloita Feedbacklyn taustahallinnassa luomalla kysely ja julkaisemalla sen linkkiin.

2. Seuraavaksi sinun tulee luoda Intercomissa macrot, joihin kyselylinkki lisätään. Pääset luomaan macroja joko Intercomin Inboxin kautta, tai Asetuksien kautta. Huomaathan, että Intercomin ohjeartikkelit ovat englanniksi.

3. Alla näet esimerkin macrosta johon on lisätty asiakastukeen liittyvä kysely. Sinun tarvitsee siis vain luoda uusi macro, kirjoittaa saateteksti ja lisätä linkki jonka loit vaiheessa 1, haluamasi kohtaan saatetekstiin.

4. Maalaa se osa tekstistä johon haluat lisätä linkin, klikkaa linkki-ikonia popup ikkunasta (kuvakaappaus alla) ja liitä linkki kenttään. Tämän jälkeen vastaaja ohjautuu suoraan kyselyyn klikkaamalla linkitettyä kohtaa.

5. Jos yrityksenne tarjoaa asiakastukea/palveluita usealla kielellä, niin voit luoda oman macron jokaiselle kielivaihtoehdolle. Muista siinä tapauksessa lisätä vastaavat käännökset myös kyselyyn, jotta voit ohjata vastaajan samankieliseen kyselyyn.

6. Kun olet luonut ja tallentanut macrot, tiimisi on valmis lähettämään kyselyitä asiakkaillesi. Löydät macrot ja tekemäsi vastauspohjat klikkaamalla ⚡️- ikonia chatissa (kuvakaappaus alla), ja sen jälkeen Use macro.

7. Valitse haluamasi macro.

8. Klikkaa lähetä ja asiakkaasi saa viestin johon kysely on lisätty. 🎉