Luo ja hallinnoi kyselyjä
Kuinka kopioida kysely / käyttää jo olemassa olevaa kyselyä pohjana
Kuinka kopioida kysely / käyttää jo olemassa olevaa kyselyä pohjana

malli, pohja, kopioi, kysely, miten kopioida kysely, kyselyiden kopioiminen, siirrä kysely toiseen tiimiin

Gustav Thomasson avatar
Tekijä: Gustav Thomasson
Päivitetty yli viikko sitten

Jos sinulla on olemassaoleva kysely, voit kopioida sen ja käyttää sitä mallina muille kyselyille.

1. Kirjaudu Hallintapaneeliin

2. Napsauta Kerää ja sitten Kyselyt -välilehteä

3. Valitse oikea välilehti jolla kysely on tai klikkaa Kaikki-välilehteä.

Näkymän oikeasta reunasta löydät ympyrän, joka sisältää kolme pistettä. Napsauta ympyrää avataksesi valikon

4. Valikosta napsauta Kopioi ja nimeä kyselysi. Napsauta Tallenna, kun olet valmis

Jos haluat muuttaa nimeä myöhemmin, paina samaa ympyrää ja valitse Nimeä kysely uudelleen, anna kyselylle uusi nimi ja paina Tallenna.

Kyselyn kopiointi toiseen tiimiin

Ylläpitäjänä voit myös kopioda kyselyn toiseen tiimiin jolloin alemman hierarkian tiimit voivat myös hyödyntää kyselyä. Toimi kuten yllä ja kun olet painanut Kopioi, klikkaa Valitse tiimi kyselylle ja tiimi johon haluat kopioda kyselyn.

• Jos haluat siirtää mittauspisteen toiseen tiimiin, toimi seuraavasti

• Jos haluat vaihtaa kyselyä Feedbackly iPad -sovelluksessa, toimi seuraavasti

• Linkin / QR:n määritys ja julkaisuvaiheet löytyvät täältä