Kuinka muutan kyselyä palautelaitteen sovelluksessa

valtuuskoodi, iPad

Päivitetty yli viikko sitten

Jos haluat muokata ja päivittää olemassa olevaa kyselyä, toimi seuraavasti:

1. Siirry "Hallintapanelissa" kohtaan "Kerää" ja siitä kohtaan "Mittauspisteet"-näkymään ja muokkaa aktiivista kyselyä tai valitse toinen kysely, jonka haluat julkaista palautelaitteessa

2. Julkaise kysely halutuilla asetuksilla ja kyseiseen mittauspisteeseen. Kysely tulee näkyviin palautelaitteen sovelluksessasi, kun palautelaite on kytketty internetiin

Jos haluat luoda uuden kyselyn, voit julkaista sen samassa mittauspisteessä kuin alkuperäinen kysely ja kysely tulee näkyviin palautelaitteeseen kun se on yhteydessä internetiin. Huomaa, että vain yksi kysely voi olla aktiivinen mittauspisteessä kerralla.

Kuinka lisään saman tai erilaisen kyselyn muihin iPadiin:

1. Lataa Feedbackly iPad sovellus iPadiin

2. Siirry "Hallintapanelissa" kohtaan "Kerää" ja siitä kohtaan "Mittauspisteet"-näkymään ja valitse "Palautelaitteet" ja valitse listalta palautelaite

3. Tarkista "Valtuuskoodi"

3. Kirjoita tämä valtuuskoodi palautelaitteeseen

Toista tämä jokaiselle palautelaitteeseen, johon haluat lisätä kyselyn.