Julkaise kyselyjä
Kyselyn lähettäminen WhatsAppilla

Whatsapp, kysely, linkki, viesti, tekstiviesti

Päivitetty yli viikko sitten

Kyselyn lähettäminen WhatsAppilla on helppo ja nopea tapa kerätä arvokasta palautetta. Seuraa näitä ohjeita aloittaaksesi:

1. Kun olet luonut kyselyn niin seuraava askel on julkaista se linkkiin.

2. Löydät linkin menemällä vasemmalta hallintapaneelista Mittauspisteet-välilehdelle ja valitsemalla Linkit/QR-koodit.

3. Tästä näkymästä löydät mittauspisteen, eli linkin johon julkaisit kyselyn sekä tietoa kyselystä ja myös itse linkin jonka tulet lähettämään WhatsApp-viestin vastaanottajille. Klikkaamalla mittauspisteen nimeä pääset tarkastelemaan lisätietoja ja muokkaamaan asetuksia.

4. Luo WhatsApp-viestin sisältö sekä liitä siihen linkki joka vie kyselyyn. Alla esimerkki viestistä (tässä kannattaa ottaa huomioon kyselyn ja kysymyksien sisältö):

"Hei, vastaathan lyhyeen kyselyyn miten viikkosi on mennyt ☺️ Pääset vastaamaan kyselyyn tämän linkin kautta: https://fbly.io/l/8zbl84"

Kuten huomaat esimerkistä, sinun tarvitsee vain kopioida ja liittää viestiin kyselyn linkki (URL) joka löytyy mittaupisteen tiedoissa

5. Kopioi ja liitä viestisi linkkeineen WhatsAppiin ja lähetä se haluamillesi vastaanottajille

Löydät lisää ohjeita ja vinkkejä Feedbacklyn käyttöön Apukeskuksestamme. Voit myös olla meihin chatin kautta yhteydessä tai lähettää sähköpostia osoitteeseen support@feedbackly.com.