Kysely asetukset
Kyselyn oletuskielen vaihtaminen

kieli, oletus, kysely, mittauspiste

Jasmin Rajava avatar
Tekijä: Jasmin Rajava
Päivitetty yli viikko sitten

Jos kysely on käännetty monelle eri kielelle, oletuskieleksi valikoituu kieli jolla kysely on ensimmäiseksi rakennettu. Jos kuitenkin haluat, että kysely avautuu ja lataa oletuksena jollain muulla kielellä, voit vaihtaa oletuskielen helposti Mittauspiste-asetuksista.

1. Siirry hallintapaneelissa Mittauspiste-osioon

2. Etsi mittauspiste, jossa kysely jonka oletuskielen haluat vaihtaa, on aktiivinen

3. Klikkaa kolmea pistettä mittauspisteen oikeasta reunasta ja paina Muokkaa

4. Muokkaus-näkymän alareunasta löydät seuraavat vaihtoehdot:

Valitse näistä Kyselyn oletuskieli ja valitse kieli, jonka haluat mittauspisteen ja tässä julkaistun kyselyn oletuskieleksi.

Huom! Valitse oletuskieleksi vain kieli, jolle julkaistu kysely on myös käännetty.

Jos tarvitset lisäapua voit olla yhteydessä asiakastukeemme hallintapaneelista löytyvän chatin tai sähköpostin support@feedbackly.com kautta.