Kyselyn ominaisuudet
Kyselyn visuaalisen ilmeen muokkaaminen

muokkaa, mittauspisteen ulkonäky, kysely ulkonäky, font, fontti, väri, räätälöi, high contrast

Jasmin Rajava avatar
Tekijä: Jasmin Rajava
Päivitetty yli viikko sitten

Voit muokata kyselyiden visuaalista ilmettä yhdenmukaiseksi yrityksesi brändin ja tuotemerkin kanssa.

Voit muokata ulkonäköä kaikille kyselyillesi (kohta A) tai asettaa yksittäisessä mittauspisteessä näkyvään kyselyyn oman visuaalisen ulkonäön (kohta B). Yksittäisen mittauspisteen visuaalisen ilmeen muokkaaminen on yleinen toiminto esimerkiksi kampanjoissa.

Voit muokata kyselyn

• Fonttityyliä

• Kyselyn taustaväriä

• Kyselyn otsikon väriä

• Napin väriä

• Painikkeen tekstin väriä

• Yleistä tekstin väriä

A. Kaikkien kyselyiden visuaalisen ulkoasun muokkaaminen

1. Mene vasemmalta kohtaan Asetukset

2. Klikkaa Kyselyn ulkoasu

3. Klikkaa Käytössä ja muokkaa kyselyn ulkonäköä. Huomaa, että nämä asetukset pätevät kaikkiin mittauspisteisiin, ellei ulkonäköä ole räätälöity mittauspistekohtaisesti niiden asetuksista. Katso tarkemmat ohjeet alta.

Muista tallentaa lopuksi tekemäsi muutokset!

B. Yksittäisen mittauspisteen visuaalisen ulkonäön mukauttaminen

1. Siirry vasemmalla puolella olevaan Mittauspisteet-näkymään

2. Valitse muokattava mittauspiste halutulta välilehdeltä ja klikkaa mittauspisteen nimeä

3. Klikkaa Muokkaa kyselyn ulkoasua vasemmasta alakulmasta

4. Nyt voit mukauttaa kyselysi ulkonäköä, kuten värejä ja fontteja, kyseisessä mittauspisteessä

Lisäksi voit asettaa High contrast moden päälle asetuksista (ks. kuva yllä).

Muista lopuksi tallentaa tekemäsi muutokset!

Huomioi, että kun räätälöit kyselyn visuaalista ilmettä, kaikki kyseisessä mittauspisteessä julkaistut kyselyt näyttävät tämän visuaalisen tyylin.