Saavutettavaan kyselyteemaan vaihtaminen

saavutettava, saavutettavuus

Siiri Permanto avatar
Tekijä: Siiri Permanto
Päivitetty yli viikko sitten

Uuden tuotepäivityksen myötä saavutettavan kyselyn luominen on entistäkin helpompaa, sillä nyt voit vaihtaa kyselysi saavutettavaksi vain yhdellä klikkauksella!

Avaa Mittauspisteet-välilehti ja valitse mittauspiste, jonka kyselystä haluat tehdä saavutettavan. Klikkaa kyselyn oikeassa reunassa olevaa kolmea pistettä ja valitse Muokkaa.

Näkymän alareunassa voit valita mittauspisteelle uuden kyselyversion, sekä saavutettavan kyselyversion.

Klikkaa päälle Saavutettava kyselyversio ja kyselysi tässä mittauspisteessä muuttuu saavutettavan teeman mukaiseksi! Muistathan tallentaa muutokset.