Kaikki kokoelmatAsetuksetOrganisaation asetukset
Käyttäjän poistaminen organisaatiosta

käyttäjähallinta, poista käyttäjä

Siiri Permanto avatar
Tekijä: Siiri Permanto
Päivitetty yli viikko sitten

Kun haluat poistaa käyttäjän organisaatiostasi, avaa ensin Asetukset Feedbacklyn hallintapaneelissa. Tämän jälkeen avaa Käyttäjähallinta - täällä näet kaikki organisaatiosi käyttäjät.

Klikkaa sen käyttäjän nimeä jonka haluat poistaa, ja napsauta roskakori-ikonia nimen vieressä. Käyttäjä ja kirjautumisoikeudet poistuvat välittömästi.

Poistamisella ei ole vaikutusta kyseisen käyttäjän luomiin kyselyihin tai mittauspisteisiin.

Huomaathan, että sinulla tulee olla ylläpitäjän oikeudet päästäksesi käsiksi Käyttäjähallintaan.