Ottelut
Avoin Ottelu
Kuinka pyytää paikkaa ottelussa

Jos sinulla on taso- tai tarkkuusrajoituksia liittyä otteluun, voit pyytää paikkaa ja odottaa muiden pelaajien hyväksyntää.

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Jos haluat osallistua avoimeen otteluun, mutta sinulla ei ole otteluun vaadittavaa tasoa, voit pyytää paikkaa, vaikka et voisikaan osallistua taso ja tarkkuusrajoitusten vuoksi (Jee! 💃🏻). Sinun tarvitsee vain odottaa muiden pelaajien hyväksyntää, jotta voit vahvistaa paikkasi ja pelata.

Miten paikkaa haetaan

Jos olet tason ulkopuolinen pelaaja, voit silti osallistua pyytämällä paikkaa.

1. Mene kohtaan'Ottelut' ja varaa paikkasi tasoitetussa ottelussa. Jos et voi osallistua taso- ja tarkkuusrajoitusten vuoksi, pyydä paikkaa, jotta pääset mukaan.

2. Jo rekisteröityneet pelaajat saavat ilmoituksen jokaisesta uudesta pelaajasta, joka haluaa osallistua otteluun ja joka on pyytänyt paikkaa.

3. Voit tarkistaa pyyntöjen tilan

Heidän tarvitsee vain painaa Hyväksy-painiketta antaakseen luvan. Jos kaikki jo otteluun liittyneet pelaajat hyväksyvät pyyntösi, sinun täytyy maksaa paikkasi ja se vahvistetaan 👌🏻.

Voit käyttää julkista keskustelua ilmoittaaksesi muille pelaajille pyynnöstäsi.

🚨 HUOMAUTUS: Kaikkien aiemmin liittyneiden pelaajien on hyväksyttävä pelaaja, joka haluaa liittyä otteluun. Riittää kuitenkin, että yksi pelaaja hylkää pyydetyn , jotta sitä ei hyväksytä.

Paikkapyyntöjen hyväksyminen tai hylkääminen

1. Avaa ottelunäyttö ja napsauta vireillä olevia pyyntöjä .

2. Valitse, haluatko hyväksyä vai hylätä paikkapyynnön.

Kun pelaaja on hyväksytty, hän saa ilmoituksen, ja hänen tarvitsee maksaa vain paikastaan.

Mitä tapahtuu, jos olet hylännyt pelaajan vahingossa?

Jos olet hylännyt tason ulkopuolisen pelaajan pyynnön, mutta olet muuttanut mieltäsi, voit silti hyväksyä hänet 💃🏻.

1. Tarkista hylätyt pelaajat luettelosta klikkaamalla "äänestetyt pyynnöt".

2. Hyväksy pyyntö klikkaamalla "vihreää rastia".