layout.skip_to_main_content
Pelaajan estäminen

Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit estää pelaajan Playtomic-sovelluksessa

Mary avatar
Tekijä: Mary
Päivitetty yli viikko sitten

Pelaajan estäminen Playtomic-mobiilisovelluksessa on todella helppoa, seuraa vain näitä ohjeita:

Mene estettävän pelaajan profiiliin ja klikkaa kolmea pistettä, valitse vaihtoehto Estä.

Jos haluat nähdä listan jo estetyistä pelaajista ja poistaa estot, mene kyseisten pelaajien profiileihin. Klikkaa sitten oikeassa yläkulmassa olevia kolmea pistettä > Tietosuoja-asetukset > Estetyt tilit.

💬 Jos sinulla on kysyttävää, ei hätää! 😊 Voit aina ottaa meihin yhteyttä chatissa, niin autamme sinua mielellämme