Playtomic-yhteisö
Playtomic-yhteisön Perusteet
Kuinka julkaista ottelutuloksesi Playtomic-yhteisölle?

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit julkaista ottelutuloksesi Playtomic-yhteisössä.

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Miten tulokset ladataan

1. Etsi sovelluksessasi ottelu ja napsauta Lisää tuloksia.

2. Vahvista pelaajien paikat (tässä voit vaihtaa pelaajia joukkueiden välillä).

3. Kun pelaajat on vahvistettu, lisää ottelutulokset ja valitse , kuka voi nähdä viestin. Voit myös lisätä kuvan, videon tai kommentin ottelusta. Napsauta "Tallenna toiminto" ja olet valmis.

Tulokset vahvistetaan automaattisesti 24 tunnin kuluessa niiden syöttämisestä sovellukseen. Jos yksi vastajoukkueen pelaajista hyväksyy tuloksen, se vahvistetaan välittömästi.

Jos tulos hylätään, se pysyy keskeytettynä, ja se on syötettävä uudelleen.

Huomaa, että Playtomic kannustaa pelaajia pääsemään yhteisymmärrykseen, eikä Playtomicilla ole valtuuksia pakottaa pelaajia hyväksymään tiettyä lopputulosta. Jos vastustajajoukkue ei halua hyväksyä tulosta, sinun on oltava yhteydessä heihin ottelukeskustelun kautta ja löydettävä ratkaisu keskustelemalla.