Klubijäsenyys

Osta jäsenyys saadaksesi erityisetuja suosikkiklubillasi

Päivitetty yli viikko sitten

🚨Tämä ominaisuus on edelleen Beta-testausvaiheessa ja saatavilla vain valituissa klubeissa🚨Virallinen julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Tämä uusin ominaisuus mahdollistaa jäsenyyden hankkimisen suosikkiklubillesi Playtomic-sovelluksen kautta, jotta voit nauttia erilaisista eduista valitsemallasi klubilla.

Jokainen klubi voi itse päättää, millaisia etuja he haluavat tarjota jäsenyyksiensä yhteydessä. Voit löytää tiedot näistä eduista jäsenyyksien kuvauksesta.

Kuinka klubijäsenyyden voi ostaa

1. Etsi suosikkiklubisi.

2. Siirry Jäsenyys-välilehteen.

3. Valitse jäsenyys, jonka haluat ostaa, ja maksa luotto- tai pankkikortilla.

🚨 Jos sinulla on tallennettu luottokortti varausmaksuja varten, on sinun syötettävä se uudelleen jäsenyyden ostamisen yhteydessä kassalla. Jos et ole varma, kuinka luottokortti lisätään, katso tätä artikkelia ohjeiden saamiseksi.

Mistä voin tarkastella ja peruuttaa jäsenyyteni?

1. Siirry profiilinäytöllesi ja paina kolmea viivaa oikeassa yläkulmassa.

2. Klikkaa "Maksusi".

3. Valitse "Klubijäsenyydet" ja siellä voit nähdä tiedot ja peruuttaa tarvittaessa.

Usein kysyttyä

• Millä maksutavalla voin maksaa?

Voit maksaa vain luotto- tai pankkikortilla.

• Voiko klubi lisätä minut jäseneksi?

Ei, ainoa tapa ostaa jäsenyys on Playtomic-sovelluksen kautta.

• Jos peruutan jäsenyyteni sovelluksesta, laskutetaanko minua seuraavana uusimispäivänä?

Ei. Tämä uusimispäivä muuttuu peruutuspäiväksi, jolloin et enää kuulu jäsenyyteen, mutta kuulut siihen tähän peruutuspäivään asti.

• Tullaanko jäsenyydet myymään https://playtomic.io kautta?

Ei. niitä myydään vain Playtomic-sovelluksen kautta.