Wat gebeurt er als ik niet mee kan doen aan wedstrijd?

Als je jezelf uit de wedstrijd wilt verwijderen, kun je dat zelf doen als de wedstrijd nog niet compleet is. Je moet op je profielfoto klikken in de detailweergave van de wedstrijd en op de optie 'Verwijderen' klikken.

We zullen je laten zien hoe!

1. Ga naar de wedstrijdweergave in de app en de sectie 'Spelers'. Druk vervolgens op de knop 'Bewerken'.

2. Klik vervolgens op het rode kruis naast je foto om jezelf uit de wedstrijd te verwijderen.

De wedstrijd is al compleet, wat kan ik dan doen?

Als de wedstrijd al compleet is en je wilt jezelf nog uit de wedstrijd verwijderen, meld dit dan aan de clubmanager via de chat van de wedstrijd of neem contact op met de club.

Deze chat wordt ook ondersteund door Playtomic voor eventuele aanvullende vragen. Stuur een berichtje aan ons via de live-chat zodat wij kunnen meekijken met de wedstrijd.