Matcher
Öppna Matcher
Hur man ansöker om plats i en match

Om du har nivå- eller tillförlitlighetsrestriktioner för att delta i en match kan du ansöka om plats för att godkännas av resten av spelarna

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill delta i en öppen match men inte har den nivå som krävs för den matchen kan du "ansöka om plats" för att inkluderas, även om du inte kunde delta på grund av nivå- och tillförlitlighetsrestriktioner (Yeah! 💃🏻) Du behöver bara vänta på godkännande från resten av spelarna för att bekräfta din plats och spela.

Hur man ansöker om plats

Om du är en spelare utanför nivån kan du fortfarande delta genom att ansöka om plats.

1. Gå till"Matcher" och boka din plats i en utjämnad match. Om du inte kan delta på grund av nivå- och tillförlitlighetsrestriktioner kan du ansöka om plats för att inkluderas.

2. Redan registrerade spelare kommer att få ett meddelande om alla nya spelare som vill delta i matchen och som har ansökt om plats.

3. Du kan kontrollera status för förfrågningarna

Allt de behöver göra är att trycka på knappen "Acceptera" för att ge klartecken. Om alla spelare som redan gått med i matchen accepterar din förfrågan måste du betala för din plats och sedan är den bekräftad 👌🏻

Du kan använda den offentliga chatten för att informera resten av spelarna om din ansökan.

🚨 OBS: Den spelare som vill ansluta sig till matchen måste accepteras av alla de andra spelarna som anslutit sig tidigare. Det räcker dock med att en spelare avvisar den begärda för att inte bli accepterad.

Hur man accepterar eller avvisar platsansökningar

1. Öppna matchskärmen och klicka på pågående platsansökningar

2. Välj om du vill acceptera eller avvisa platsansökan

3. När spelaren har accepterats kommer de att få ett meddelande och de behöver bara betala för sin plats.

Vad händer om du har avvisat en spelare av misstag?

Om du har avvisat en förfrågan för en spelare som inte är på samma nivå men har ändrat dig, kan du fortfarande acceptera honom/henne 💃🏻

1. Kontrollera de avvisade spelarna från listan genom att klicka på "förfrågningar som röstats"

2. Klicka på den "gröna bocken" för att acceptera förfrågan