Bokningar och betalningar
Betalningar
Så här registrerar du ett kredit- eller betalkort

Den här artikeln förklarar hur du registrerar ett kredit- eller betalkort i Playtomic-appen.

Edgar avatar
Skrivet av Edgar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att registrera ett nytt kort måste du göra det i utcheckningsskärmen för en bokning eller aktivitet.

Steg för att lägga till ett nytt kredit-/betalkort

1. När du har valt klubb, datum och tid för din nästa bokning klickar du på knappen"Fortsätt till betalning".

2. För att lägga till ditt kort klickar du på den betalningsmetod som visas och väljer"Lägg till kreditkort" i popup-alternativet.

3. Klicka på"Betala" igen och du kommer att bli ombedd att skanna eller ange det kort du vill använda.

4. När du har lagt till kortinformationen klickar du bara på"Betala". Betalningen görs och din bokning bekräftas.