Funktioner
Dokument
Länk till Reda från Visma Administration

Hur du på ett dokument i Visma Administration kan ta dig till korrekt dokument i Reda

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du arbetar med ett dokument i Visma Admin och skulle vilja titta på det dokumentet i Reda så slipper du leta. Du kan via dokumentet i Visma klicka på en länk som tar dig direkt till rätt dokument i Reda.

Inställning i Reda

Inne i Reda så går du till Inställningar ⇒ Integration.

Lite längre ned på sidan så hittar du "Spara länk i Visma till arkivet i Reda".

Genom att bocka i denna rutan så kommer det att skapas en länk i Visma Admin på samtliga leverantörsfakturor som skickas in från Reda.

I Visma Administration

Inne i Visma Administration väljer du en leverantörsfaktura. Väl inne så klickar du på "Spårning".

Här kan du se "Dokument" och en tillhörande länk. Klicka på förstoringsglaset för att komma till dokumentet.