FAQ
Användbara tips när du får problem

Tips på vad du kan göra för att själv försöka lösa problem som uppstått

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du stöter på problem

Har du problem med att hantera en faktura eller får ett felmeddelande så finns det lite olika grejer du kan kontrollera på egen hand innan du letar vidare i vårt hjälpcenter eller väljer att ta kontakt med supporten.

För samtliga användare 🐱‍👤

Börja med att kolla dokumentloggen för fakturan.

Här kan du se alla ändringar som har gjorts och även felmeddelanden. Hur du hittar dokumentloggen och hur den fungerar kan du läsa om här: Dokumentloggen.

Oftast kan du med hjälp av detta lösa problemet själv! Skulle du inte ha riktigt koll på vad ett felmeddelande betyder så går vi igenom de vanligaste meddelandena i vår FAQ ⇒ Felmeddelanden.

För administratörer 🧙‍♂️

Gör först som i beskrivningen ovan. Kontrollera dokumentloggen och se efter om där finns något felmeddelande.

Går det inte att skicka in fakturorna så kan du gå in under inställningar ⇒ Integration och kontrollera statusen under "Aktiviteter och funktioner".

Ser du att någon text här är röd så kan du trycka på "Anslut igen" längst ned på sidan. I de allra flesta fall brukar detta vara felet och problemet blir löst genom att synkronisera Reda mot ekonomisystemet på nytt.

Är däremot texten inte röd så kan du kontakta supporten för mer hjälp i ärendet. 🦸‍♀️