Funktioner
Dokument
Bläddra mellan dokument

Hur du bläddrar mellan dokument och inställningar för när ett dokument är hanterat

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Översikt

Här går vi igenom hur du navigerar mellan dina dokument i Reda och vi visar även var du kan hitta inställningarna för vad du vill ska hända när ett dokument har blivit hanterat.

Bläddra mellan dokument

Bläddra mellan dokument

När du är inne på ett dokument så finns det pilar högst upp på sidan. Här kan du bläddra mellan alla dokumenten som finns i listan. Har du då exempelvis ett större antal fakturor som ska skickas iväg för attest eller där konteringen ska ändras så kan du snabbt och lätt bläddra vidare till nästa dokument när du är klar.

Inställningar

Det finns en inställning i Reda som är automatiskt inställd på att gå vidare till nästa dokument i listan när du exempelvis har skickat det för attest.

Mitt konto

Längst ned till vänster finns en ikon med en liten "gubbe". Klicka här och sedan på Mitt konto. Du kommer då vidare till dina personliga inställningar.

Din användare

Högst upp kan du bland annat ändra ditt namn och uppdatera din e-postadress.

Men du har även en rad inställningar där du kan berätta vad du vill att Reda ska göra när du exempelvis har attesterat en faktura.

Gå till nästa dokument efter attest

Som standard är det inställt på att Gå till nästa dokument när du har attesterat. Om du önskar kan du istället ändra så att du hamnar ute i Dokumentlistan eller Stannar kvar i samma dokument som du precis attesterat. Tryck sedan på Spara.