SubID do not exist

Felmeddelande från Visma eEkonomi

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

👀 Detta är ett felmeddelande från Visma eEkonomi!

Visma meddelar att ID saknas

Felmeddelande: Dokumentet kunde inte skickas vidare. Följande felmeddelande mottogs: Error creating supplier invoice. Error: Projekt of SubID do not exist.

Svar: Detta meddelande kommer direkt från Visma och meddelar att någon av de dimensioner du angivit på fakturan inte finns inlagt eller aktivt i Visma. Vi kan tyvärr inte veta exakt vilket värde som felar, så det gäller för dig att kontrollera samtliga dimensioner i Reda och se till att de är aktiva i Visma.

Dimensioner kan vara konto, resultatenhet eller projekt. Kontrollera era Inställningar och samtliga dimensioner under Bokföringsfliken.