FAQ
Felmeddelanden
Från Fortnox
Användaren är inte aktiv attestant

Felmeddelande från Fortnox

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

👀 Detta är ett felmeddelande som kommer från Fortnox!

Felmeddelande att användaren inte är aktiv attestant?

När vi ska skicka in och bokföra dokumentet kommer ett felmeddelande att den attesterande användaren inte är aktiv attestant?

Följande felmeddelande mottogs: 2002960: Användare: *namn* är inte aktiv attestant.

Svar: Detta är ett felmeddelande som kommer från Fortnox och tyder på att det finns någon inställning i Fortnox som är fel för att fakturan ska kunna skickas in.

I detta fallet måst ni se över inställningarna för attest och se till att "Attesthantering" är satt till "Ingen". Detta bör lösa ert problem så att ni kan skicka in fakturan.