FAQ
Felmeddelanden
Från Fortnox
Saknar behörighet för attest

Felmeddelande från Fortnox

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

👀 Detta är ett felmeddelande som kommer från Fortnox!

Jag får felmeddelande “Saknar behörighet för attest”?

Meddelande: Fel. Dokumentet kunde inte skickas vidare. Följande felmeddelande mottogs: 2002682: Saknar behörighet för attest.

Detta är ett felmeddelande som kommer från Fortnox och innebär att attest är påslaget även där. Ibland kan de såklart vara så att en kund vill attestera i Fortnox, vilket är helt ok!

För att komma runt problemet kan du göra något av följande:

• Antingen kan du: Gå till Inställningar ⇒ Integration och välj "Anslut igen" och använd en användare som har modulen leverantörsfakturaattest.

• Eller så kan du: Slå av attest i Fortnox.