FAQ
Felmeddelanden
Från Fortnox
Endast aktuell attestant får ändra på fakturan

Felmeddelande från Fortnox

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

👀 Detta är ett felmeddelande som kommer från Fortnox!

Jag får felmeddelande att endast aktuell attestant kan ändra fakturan?

Meddelande: Fel. Dokumentet kunde inte skickas vidare. Följande felmeddelande mottogs: 2003288: Endast aktuell attestant får ändra på fakturan.

Detta meddelandet uppkommer när attest är aktiverat i Fortnox och man försöker skicka in en faktura med periodisering och personen som skapat integrationen inte är aktiv attestant eller "SYSADMIN" i Fortnox.

För att komma runt problemet kan du göra något av följande:

• Antingen så kan du: Gå till Inställningar ⇒ Integration och välj "Anslut igen" och använd en användare som är administratör för leverantörsfakturaattest.

• Eller: Ta bort periodiseringen på fakturan och periodisera i Fortnox istället.

• Eller: Slå av attest i Fortnox.