Funktioner
Attestering
Attestant på flera bolag

Hur det ser ut när du har dokument att attestera på flera bolag i Reda

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ibland kan det vara så att du tillhör flera bolag i Reda där du har dokument att attestera.

I denna artikel visar vi hur det ser ut i menyn och hur du navigerar mellan de olika bolagen.

Dokument att attestera på olika bolag i Reda

När du loggar in i Reda som en vanlig användare så har du enbart tillgång till de dokument du ska attestera samt arkivet som visar alla dina klara fakturor som är inskickade till affärssystemet.

Men när du är registrerad som användare på flera bolag i Reda så kommer det finnas ytterligare en symbol där du kan växla mellan de olika bolagen.

Du får då även fram ett hus i menyn där bolagen samlas som du har tillgång till.

Klickar du på huset får du fram en lista över bolagen.

Har du dokument att attestera så visas dessa med en siffra.