Lägg till nytt bolag

Hur du lägger till ett nytt bolag i din arbetsyta

Uppdaterad denna vecka

🧙‍♂️ Denna artikel rör endast dig som är Byråadministratör!

Lägg till bolag

Klicka på Huset i menyn till vänster.

Du får då upp en större meny över din arbetsyta samt de bolag du lägger till.

Längst ned finns ett + där det står Skapa nytt företag. Klicka där så får du upp en ny dialogruta med inställningar.

Här anger du Namn, Org.nummer samt väljer om det ska finnas en ansvarig användare från Byrån och klickar sedan på Skapa.

När man är ansvarig användare för bolag så kommer de hamna under en egen rubrik ute i bolagsmenyn. Där kommer det stå "Ansvarig för" och sedan en lista över de bolagen.

Sedan ska du välja integration för bolaget och koppla samman ekonomisystemet med Reda.

Om du vill veta mer om integrationer och hur du kommer igång med det nya bolaget så kan du läsa mer om det i våra artiklar nedan.

⭐ Fortnox

⭐ Visma eEkonomi

⭐ Reda Standalone

💡Använder ni er av annan integration, vänligen kontakta supporten så hjälper vi er att komma igång!