Gruppera bolag

Dela in dina bolag i olika grupper

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Grupper

Vill du använda grupper i Reda för att dela upp eller kategorisera bolagen på din byrå så ska du först och främst lägga till de olika grupperna. Detta gör du genom att gå till inställningarna på byrån och sedan klicka på "Grupper".

Här samlas de grupper som ni använder på era bolag.

För att skapa en ny grupp klickar du på "Ny grupp" uppe till höger.

Du får då upp en dialogruta där du skriver in namnet på gruppen och klickar på "Spara".

Lätt som en plätt!

För att sedan lägga till ett bolag i en grupp så väljer du bolaget i menyn, går till inställningar => Företag och sedan väljer du vilken grupp bolaget ska tillhöra.

När sedan ett bolag tillhör en grupp, kan du se det i företagslistan.

Här ser du att ett bolag tillhör gruppen "Intern" och ett annat bolag tillhör gruppen "Extern".