Generelle beskeder

I denne artikel introduceres I til mulighederne for at sende beskeder til én eller flere ansøgere i forbindelse med behandlingsprocessen.

Sofie Werenskiold avatar
Skrevet af Sofie Werenskiold
Opdateret over en uge siden

Denne artikel omhandler generelle beskeder til én eller flere ansøgere inden den endelige godkendelse/afvisning af ansøgningen. Læs mere om støtte- og afslagsbeskeder her.

Beskeder til flere ansøgere

Du kan sende den samme besked til flere ansøgere på én gang ved at sætte flueben ved de relevante ansøgninger på listen. Herefter kan du klikke på de tre prikker på den grønne bjælke og vælge "Send besked".

Formuler herefter din besked og send. Vær opmærksom på, at det er præcis den samme besked som bliver sendt til alle de valgte ansøgere. Undgå derfor at henvise til personlige oplysninger, f.eks. ansøgeres navne.

Besked til en enkelt ansøger

Inde på ansøgningen kan du under fanen "Beskeder" skrive til ansøgeren og se beskeder, ansøgeren eventuelt har sendt (læs mere om beskeder fra ansøgeren her).

Når du har sendt en besked, vil ansøgeren modtage en email, hvor de kan logge ind på deres ansøgning og læse beskeden.

Hvis ansøgeren skriver en besked til fonden, vil fondens administrator ligeledes modtage en email, om at der er kommet en besked.

Når der er kommet en besked fra en ansøger, vil det fremgå øverst på ansøgningsperioden, at der er en "Ny aktivitet".

På listen over ansøgninger vil det ligeledes fremgå, at der ligger en besked.

Beskeden fra ansøgeren ligger under "Beskeder".

Under "Fond" under fanen "Brugerrettigheder" kan du definere hvilke brugere af fonden, der skal have mulighed for at sende beskeder til ansøgerne.

Vi har udvalgt følgende artikler, som kunne være relevante for dit videre arbejde: