Beskeder

I denne artikel introduceres du til, hvordan du kommunikerer med ansøgeren via "Beskeder" på ansøgningen.

Ida Bjerring Mehl avatar
Skrevet af Ida Bjerring Mehl
Opdateret over en uge siden

Beskeder til og fra ansøgeren

Hvis du har de korrekte brugerrettigheder, kan du kommunikere direkte og sikkert med ansøgeren på platformen (læs mere om brugerrettigheder her). Du kan både kommunikere med ansøgeren via deres ansøgning, som du finder under fanen "Ansøgningsperioder", og via fanen "Beskeder", hvor du finder jeres indbakke.

Når en besked er ulæst, vil den være markeret med fed og der vil være en orange notifikation ude i venstremenuen. Hvis du åbner en besked, vil notifikationen forsvinde fra din visning, men forblive på de andre brugeres visning, indtil de selv har læst beskeden. Du åbner beskeden ved at klikke på den.

I bunden af billedet ses en boks, hvor du kan skrive en besked til ansøgeren. Du kan også sende et dokument til ansøgeren. Dette kan f.eks. være relevant hvis ansøgeren skal benytte en bestemt skabelon eller godkende nogle vilkår.

Hvis du tilgår beskeden direkte fra ansøgningsperioden, vil du se på oversigten at der er en besked under "Aktivitet".

Når der sendes en besked til ansøgeren via systemet, vil ansøgeren modtage en email, hvori de bliver orienteret om, at der er kommet en besked på deres ansøgning.

Sender en ansøger en besked til fonden, vil alle brugere med rettighed til at skrive beskeder til ansøgeren, ligeledes modtage en email, hvori de bliver orienteret om, at der er kommet en besked fra en ansøger.

Vi opfordrer til, at bestyrelsen tager en fælles beslutning om, hvordan kommunikationen med ansøgerne skal foregå. Vær opmærksom på, at når en ansøger er afvist, kan de ikke længere skrive beskeder til fonden (læs mere om at afvise ansøgere her).

Vi har udvalgt følgende artikler, som kunne være relevante for dit videre arbejde: