Intempus App
Indberet
Hvordan virker start-/stopur på appen?
Opdateret over en uge siden

Du kan på appen få et stopur, som medarbejderen kan sætte i gang og stoppe igen, når arbejdet er færdigt.

Hvis I i forvejen ikke har et start-/stopur, men ønsker at få det, så skriv til os i chatten.

Er det slået til, bruger du det således:

1. Log ind i appen og tryk på "+" nederst i højre hjørne på forsiden. Tryk derefter på Start tid

2. Stopuret går derefter igang med at tælle som vist her, og du kan lægge telefonen i lommen, på bordet eller i bilen, indtil du er færdig.

3. Hvis du holder pause undervejs eller skal sætte uret på midlertidig stop, kan du swipe til venstre, og så ser du følgende. Tryk derefter på den grå pause-knap. Når du vil starte igen, trykker du på den grønne start-knap.

4. Ønsker du at stoppe uret, skal du trykke på det røde stopsymbol

5. Derefter bliver du spurgt, om du vil starte et nyt stopur med det samme (hvis du starter med at arbejde på en ny kunde), eller du om ikke vil. Lige meget hvad du trykker, bliver du bagefter guidet igennem til at lave en indberetning med udgangspunkt i det tidsrum, dit stopur har kørt.

6. Vil du se, hvordan du ellers indberetter? Du finder hele vores app-guide her