Intempus App
Indberet
Hvordan indberetter en medarbejder uden smartphone?
Opdateret over en uge siden

Har du eller nogle af dine kollegaer ikke en smartphone? Så kan vi altid indberette din tid, kørsel osv. via computeren.

Tryk på knappen her

1. Skriv dit brugernavn og adgangskode

2. Hvis du ikke har lavet nogle indberetninger, ser din skærm således ud. Hvis du allerede har lavet indberetninger, vil du se dem alle her.
For at lave en indberetning trykker du på "+" nederst i højre hjørne.

3. Tryk på feltet "Ny arbejdskategori", og vælg nu den kategori du vil indberette i.

4. Tryk derefter på "Projektnavn", og find det projekt du har arbejdet på.

5. Tryk på "Ny arbejdstype", og vælg det stykke arbejde du har udført.

6. Angiv nu antallet af timer du har arbejdet

7. Ser indberetningen korrekt ud? Så trykker ud på GEM

8. Din indberetning vil nu ligge på din forside så du selv kan se den, og er sendt til godkendelse

9. Ønsker du at redigere eller slette din indberetning, så kan du trykke på menuen i højre side, og gøre dette. Du kan ikke slette eller redigere en indberetning der er godkendt af administrationen.

10. Har du spørgsmål ti lntempus? Så skriv til os ved at trykke på "?" øverst i højre hjørne, så åbner vores chat.