Hvordan virker GPS tracking?
Opdateret over en uge siden

GPS-tracking kan gøre arbejdsdagen lettere for dine medarbejdere, og give indberetninger et ekstra lag af dokumentation.

Du kan læse mere om GPS-tracking funktionen her

Hvordan virker den så?

1. Du skal i administrationen aktivere GPS tracking, på de projekter som skal kunne spores på appen samt påsætte en projektadresse

2. Medarbejderen kan i sin app aktivere "GPS tracking", og appen begynder derfra at måle medarbejderens position. Dette betyder, at hvis medarbejderen er på en adresse, som er angivet som projektadresse (se punkt 1), så vil appen begynde at angive tid på projektet

3. Samtidig er medarbejderenes position visualiseret i administrationen, så hvis der opstår en hasteopgave kan man altid se, hvem der er i nærheden.

Se her i videoen, hvordan det virker (ingen lyd)