Hvordan opsætter jeg overtid 1.0?
Opdateret over en uge siden

Har du overblik over hvordan vores overtidsopsætning virker? Hvis ikke, så tag et kig på denne guide, der introducerer dig til sammenhængen mellem vores overtidsopsætning.

Før du kan opsætte overtidsregler for Intempus brugere, skal du kende de præcise regler:

1. Hvor mange timer er normen pr dag eller pr uge?

2. Afregnes overtid pr. dag, eller pr. uge?

3. Hvad sker der hvis de arbejdere mere end normen? Har de mere end én overtidssats? Hvis ja, hvornår træder de forskellige satser i kraft?

4. Er der tidsbestemte regler? (Eksempel: arbejde før 06:00 og efter 18:00 er til høj takst)

5. Hvad sker der hvis medarbejderene arbejder i weekenden?

6. Er reglen ens for alle? Hvis nej, skal der laves forskellige opsætninger.

Eksempel:

Opsætning:

Opret arbejdstyper

1. Log ind på kundens Intempus konto, tryk på indstillinger og derefter arbejdsmodeller øverst i højre hjørne.

2. Tilføj to nye arbejdstyper, ved at trække arbejdstyperne ned i kategorien Kundearbejde

3. Hvis de ikke åbner et pop-up vindue automatisk, efter 10 sekunder, tryk på arbejdstypen med navnet Ny arbejdstype

4. Sæt flueben i tidsinterval, skift enhed fra timer til overtimer og fjern fluebenet i aktiv (har du integration til e-conomic, med projektstyring, så tag kontakt til os i chatten da opsætningen er lidt anderledes af arbejdstyperne her)

5. Tryk Gem og vinduet lukker. Derefter trykker du på arbejdstypen igen, og navngiver den Overtid 1

6. Foretag nu punkt 2, 3 og 4 igen. Denne arbejdstype navngiver du Overtid 2.

Opret arbejdstidsaftale - bindeleddet mellem medarbejdere og opsætning af overtid

1. Log ud af kundens Intempus, og log ind i dit partnermodul.

2. Tilgå nu kundens backend via Administrere (tryk på de tre prikker til højre)

3. Find punktet Arbejdstidsaftale og tryk dig ind på det. Tryk på knappen Tilføj øverst i højre side.

4. Udfyld felterne Virksomhed (tryk på forstørrelsesglasset) og Navn (skriv det navn der kendetegner dette regelsæt - f.eks. Firmanavn Timelønnet)

5. Tryk derefter på Gem i højre side

Opret dagsnorm - hvilken norm har medarbejderne?

1. Gå tilbage til oversigten, hvor du kan Arbejdstidsaftale før

2. Find nu det punkt der hedder Dagsnorm og tryk på den. Tryk på knappen Tilføj øverst i højre side.

3. Udfylde felterne som vist på billedet

4. Tryk derefter på Gem i højre side af skærmen

Opsæt overtidregler - hvad skal der ske når de arbejder over normen?

1. Gå tilbage til oversigten, hvor du kan Dagsnorm før

2. Find nu det punkt der hedder Overtidsregler og tryk på den. Tryk på knappen Tilføj øverst i højre side.

3. Udfylde felterne som vist på billedet

4. Tryk derefter på Gem i højre side af skærmen

Opdater kontrakt - forbind medarbejderen med arbejdstidsaftalen

1. Log nu ind i kundens Intempus konto igen.

2. Tryk på Medarbejdere i menuen

3. Find de medarbejdere, der skal tilkobles den arbejdstidsaftale du har oprettet.

4. Gå ind i medarbejderenes Medarbejderprofil fanen, øverst i højre hjørne

5. Tryk på medarbejderens kontrakt, nederst på siden og udfyld derefter Arbejdstidsaftale (se billede)

6. Tryk derefter Gem og der udregnes nu overtid på medarbejderen.