Intempus App
App guides
Hvordan skifter jeg adgangskode?
Opdateret over en uge siden

Du vil selv kunne ændre din adgangskode til systemet, hvis du ønsker dette. Du skifter adgangskode således:

• Log ind i app’en

• Tryk på menuen oppe i venstre hjørne og vælg “Min Profil

• Her skal du trykke på Blyanten oppe i højre hjørne

• Tryk på pilen ved Skift adgangskode

• Nu skal du skrive din nuværende adgangskode under: Adgangskode

• Din nye adgangskode skal du udfylde i felterne: Ny adgangskode og Adgangskode igen

• Derefter trykker du på Gem

• Når du bliver ført tilbage til Min Profil skal du til sidst klikke på fluebenet oppe i højre side

Obs. Hvis du tilføjer din mailadresse under Min profil, og du glemmer din adgangskode, vil du kunne vælge “Glemt adgangskode?”, hvor du automatisk vil modtage en ny kode på mail. Husk at kigge under Uønsket post, hvis du ikke lige umiddelbart kan finde mailen.