Medarbejdere
Hvorfor bliver min medarbejder logget ud hele tiden?
Opdateret over en uge siden

Hvis én af dine medarbejdere oplever at blive logget ud af app’en dagligt, og du derfor er nødt til at lave en ny kode, så er det højst sandsynligt fordi, medarbejderen ikke står som betalende bruger.

Først kan du tjekke om medarbejdere er betalende bruger. Det gør du ved at følge denne guide:

• Gå under menupunktet Indstillinger

• Her skal du klikke på plusikonet i den kasse, der hedder Mit abonnement. Du finder plusikonet i højre side i toppen af kassen.

• I det nye vindue, der kommer frem vil du kunne se to sider. Den ene side hedder Brugere og den anden side hedder Abonnenter.

• Brugere: Er de medarbejdere, der ikke bliver betalt for

• Abonnenter: Er de medarbejdere, der bliver betalt abonnement for

• Hvis medarbejderen står under Brugere, skal du derfor flytte vedkommende over under Abonnenter. Det gør du ved at markere medarbejderen, trykke på den pil den kommer frem og trykke Gem.

Nu er medarbejderen tilføjet som betalende bruger. Efterfølgende er det nødvendigt at lave en ny adgangskode til medarbejderen. Det gør du ved at følge nedenstående guide:

• Gå under menupunktet Medarbejdere

• Her skal du finde den nye medarbejdere - det kan du enten gøre ved at søge på vedkommendes navn eller nummer oppe i søgefeltet i højre hjørne

• Derefter skal du højreklikke på vedkommende og vælge “Skift kodeord

• Nu skal du skrive den nye adgangskode to gange og trykke Gem

Medarbejderen vil nu kunne komme ind i systemet igen og ikke længere blive logget ud dagligt.