Outlook integration
Opdateret over en uge siden

Outlook integrationen vil gøre det muligt for medarbejderne at kunne se begivenheder fra deres Outlook kalender som planlagt arbejde i app’en.

Det vil gøre det nemmere for medarbejderne i virksomheden at indberette f.eks. kundearbejde, da det planlagte kundearbejde automatisk vil synkroniseres fra medarbejdernes Outlook kalendre til Intempus app'en. På den måde vil medarbejderne se kalenderbegivenhederne som forslag til indberetninger i deres app, og vil kunne swipe på dem og føje projektnavn, arbejdstype og kategori til indberetningen.

Outlook begivenheder, der foregår over flere dage, vil blive opdelt i flere planlagte indberetninger.

Hvis I ønsker at få påsat en integration til Outlook, vil I skulle følgende nedenstående trin:

1. Tag kontakt til supporten, hvor du skal oplyse jeres "TENANT_ID". Hvis du ikke kender dit ID, kan du finde det her.

2. Godkend Intempus App i Azure AD, hvilket gøres via nedenstående link: https://login.microsoftonline.com/{TENANT_ID}/adminconsent?client_id=b8691d86-2105-453b-8eef-f7e21793ba72

Du skal skifte {TENANT_ID} ud med jeres ID nummer.

3. Medarbejderne kan nu forbinde deres Intempus app med deres personlige Outlook kalender. Dette skal medarbejderne gøre under Min profil i app'en ved at klikke på Outlook Integration. Ellers kan I læse mere om det her.

Supporten kan kontakten via chatten, på mailen support@intempus.dk eller på telefonnummeret 26 390 400.