Godkendere
Hvordan fungerer godkender niveau?
Opdateret over en uge siden

Det er muligt at opsætte et godkender niveau i Intempus, så I kan være flere til at godkende medarbejdernes indberetninger.

Bemærk dog, at indberetningerne skal være endelig godkendt, hvis de skal synkroniseres over til et andet system

Der er nogle forskellige trin i, hvordan man får opsat godkender niveau. Du kan følge nedenstående beskrivelser her:

Få godkendelsesflow

For at få godkendelsesflow skal I enten være i Standard eller Pro-pakken. Hvis I ikke i forvejen har godkendelsesflow opsat, skal I tage fat i supporten for at få dette aktiveret.

Tilføje medarbejdere som godkendere

Her vil du skulle følge nedenstående trin:

1. Gå under Medarbejdere

2. Højreklik på den medarbejder, der skal være godkender

3. I den lille menu, der kommer frem, skal du her vælge Rediger

4. Nu vil der komme et nyt vindue frem, hvor du kan tilføje et Godkender niveau til medarbejdere. Her kan du enten vælge: Første godkender, Anden godkender, Tredje godkender og Endelig godkender.

5. Til sidst skal du trykke Gem

Nu vil medarbejderen have det godkender niveau, du har valgt.

Tilføje medarbejdere/afdelinger/projekter til godkenderen

Når du har givet en eller flere medarbejdere et godkender niveau, skal du nu vælge, hvad/hvem godkenderen skal kunne godkende.

For at gøre dette kan du følge nedenstående trin:

1. Gå under Medarbejdere

2. Dobbeltklik på godkenderen

3. Nu skal du gå under den fane, der hedder “Godkender for”

4. Det er herinde du vil kunne se, hvem eller hvad godkenderen kan godkende

5. Hvis du klikker på plusset nede i højre hjørne, kan du enten vælge:

1. Tilføj medarbejder

2. Tilføj afdeling

3. Tilføj projekt

6. Når du har klikket på enten medarbejder, afdeling eller projekt, kommer der et ny vindue frem. Her skal du tilføje, hvad godkenderen skal kunne godkende

7. Til sidst trykker du Gem

Hvis du har brug for at tilføje flere medarbejdere under en bestemt godkender, kan det være en ide, at have medarbejderafdelinger. Du kan læse mere om her, hvordan du opretter afdelinger og tilknytter medarbejdere til afdelinger.